diensten - Baltes Consultancy

diensten

Mediation

Problemen op het werk of in uw privé situatie. Is uw relatie verstoord met een collega, uw leidinggevende, uw partner of buurtgenoot? Mediation kan uitkomst bieden. Maar wacht niet te lang!

meer lezen
Teamontwikkeling

Loopt het in uw team niet goed? U heeft alles al geprobeerd? Onze aanpak op basis van “Appreciative Inquiry” (waarderend organiseren) levert duurzaam resultaat!

meer lezen
Management

Uw organisatie is in beweging. Dat betekent dat er op ieder moment behoefte kan ontstaan aan aanvulling, ondersteuning of vervanging van uw management. Afhankelijk van uw situatie en specifieke behoefte kunnen wij hierin voorzien.

meer lezen
Coaching

Bestuurders, managers, teamleiders, professionals, individuele medewerkers. De wereld om u heen verandert snel en u dient zich aan te passen. U moet aan steeds hogere eisen voldoen. Dat vereist continu aandacht voor ontwikkeling en verbetering van uw skills. Reflectie op gedrag en emoties is daarbij van groot belang.

meer lezen
Advies

Nieuwe uitdagingen of vraagstukken dienen zich aan en u heeft behoefte aan ondersteuning van onafhankelijke deskundigen om bijvoorbeeld uw strategie te herijken, nieuwe doelen te formuleren, of een nieuwe aanpak te kiezen. Problemen met de overheid? Wij weten de weg!

meer lezen
We helpen u graag.

Wilt u meer informatie?

Ik heb Johan in verschillende rollen en situaties leren kennen. Sleutelbegrippen daarbij: kernachtige analyse, weldoordachte oplossingsrichtingen voorzien van kansen en risico’s, alert op mogelijke effecten. In zijn adviezen en gedrag straalt hij vertrouwen en natuurlijk overwicht uit zowel daar waar draagvlak moet worden georganiseerd als in crisissituaties.

Ton Sleeking
Oud wethouder, Gemeente Emmen